RSS

«Bone crossed» av Patricia Briggs

18 apr

bone-crossed Bok nr. 4 i serien om Mercedes Thompson.
Mercy er er en slags var-utgave av en coyote. Til daglig driver hun et bilverksted og hun har nylig begynt å date Adam som er pack-leder for varulvene. Hun er en rimelig storkjeftet og sta heltinne, som gjør sitt beste for å overleve og hjelpe seg selv og andre ut av trøbbel når hun må.

I denne boken blir hun igjen innblandet i vampyr-politikk, og vennen Stefan gjør sitt beste for å hjelpe.. eller gjør han det? For å holde seg unna mens et forhandlingsmøte pågår mellom vampyrene og varulvene drar hun til en gammel skolevenninne for å prøve å hjelpe henne med et spøkelse som plager sønnen hennes. Der burde hun i teorien være trygg for vampyrintrigene, men hvem andre enn byens eneste vampyr dukker opp i venninnens hus?

Mercy strever med panikk-anfall etter tidligere traumatiske hendelser og Adam prøver støtte henne etter beste evne. Adam vurderer å prøve å ta henne inn som fullverdig medlem av stedets varulver, noe som ikke er like populært hos alle.

Jeg liker måten forfatteren lar hovedpersonen utvikle seg i denne serien. Når Mercy går gjennom masse i en bok er det ikke glemt til neste bok, men har i steden ettervirkning på mye av det hun gjør, og unnlater å gjøre.

 
Legg igjen en kommentar

Skrevet av den 18/04/2009 i Bøker

 

Stikkord: , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

 
%d bloggere like this: