RSS

«Black magician»-triologien av Trudi Canavan

08 aug

magicians_guild«The Magicians’ Guild» er den første boken i Trudi Canavan sin «Black Magician»-triologi. Der blir vi kjent med slumbeboeren Sonea som til sin egen og andres forferdelse oppdager at hun har magiske krefter. Vi følger henne og magikernes laug som jakter på henne før de ukontrollerte kreftene hennes tar overhånd. Hun får hjelp av sin venn Cery og tyvenes laug til å gjemme seg, men det blir etter hvert farlig å ha henne i nærheten.

noviceI neste bok, «The novice», følger vi henne etter at hun har måttet takke ja til å bli opplært av magikerlauget. De andre nybegynnerne i magifaget er ikke spesielt positive til at en slumbeboer skal opplæres, og spesielt en trøbbelmaker med navn Regin gjør sitt beste for å gjøre livet hennes uutholdelig. Hun ender ufrivillig med laugets leder, Akkarin, som sin..hum.. «guardian».. noe i retning av nærmeste foresatte og læremester.

high_lord
I siste bok i triologien følger vi Sonea og Akkarin. Hum.. hvis jeg sier for mye nå ødelegges litt vel mye av plottene i grunn.. jeg tror at jeg dropper å si mer, og bare konstaterer at dette er en meget god triologi! Anbefales definitivt. Takk til Knirk for tipset!

Reklamer
 
1 kommentar

Skrevet av den 08/08/2009 i Bøker

 

Stikkord: , ,

Ett svar til “«Black magician»-triologien av Trudi Canavan

  1. knirk

    10/08/2009 at 22:41

    Så gøy! Nå ble jeg glad.

     

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: