RSS

Lavkarbo «vafler»

28 sep

Jeg forsøkte meg på å lage vafler i helgen etter oppskriften på bakemiks-boksen til ketolyse-greiene. Det var IKKE godt! De SER ut som vafler.. men smaker.. kjedelig. *mumle* Hvis jeg bare gikk inn for å se på det som underlag for pålegg funket de helt greit. Brie f.eks funket okay til disse.. men syltetøy og rømme? Ble bare trist! da tar jeg heller _ett_ vaffelhjerte og dynger på det i stedet. 😉

Reklamer
 
3 kommentarer

Skrevet av den 28/09/2010 i Oppskrifter

 

Stikkord: ,

3 Svar til “Lavkarbo «vafler»

 1. Lisbeth

  28/09/2010 at 22:08

  Jeg har ikke prøvd den vaffeloppskriften, men tror at noen dråper vanilje-essens eller innmaten av en vaniljestang ville ha gjort dem mindre «kjedelige» ;o)

   
 2. Khi

  29/09/2010 at 08:24

  Etter første plate prøvde jeg legge til ca 1 dl most cottage cheese, 1 ts kardemomme og litt mer rømme. Det hjalp heller ikke. Kanskje litt vanilje og litt mer søtningsmiddel kan hjelpe? :-S Jeg syns de var knotete å steke også, for selv om de dekket bare hjertene i vaffeljernet fløt de utover med en gang jeg lukket jernet. Testet å la de stivne ganske mye før jeg lukket igjen, med samme resultat.

  Jeg tror jeg herved ber om tips til ny oppskrift! 🙂

   
 3. ardaiel

  02/10/2010 at 15:23

  Prøv en vanlig vaffeloppskrift men med redusert sukker og tilsatt havregryn. Det blir fantastisk godt, med fiber pluss at de er mye mer mettende enn vanlige vafler. Man kan eventuelt bytte sukker ut med litt honning, men i moderate mengder siden honning kan gi en veldig sterk honningsmak. Hvor mye havre? Lag en tynn røre og tilsett havre til den er såpass tykk som du vil ha den.

   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: