RSS

«Flirt» av Laurell K. Hamilton

16 mar

Bok nr. 18 i serien om Anita Blake.

I denne korte boka finner vi en miks av gammel og ny fokus i bøkene. Opplegget denne gangen er at Anita Blake blir bedt om å ta et oppdrag om å få en avdød til å komme opp av sin grav. Dette var hennes opprinnelige jobb, før hun ble vampyrjeger, leder for leopard-hamskiftere, fikk sin egen ulv, ekstra triumvirat etc etc. (Og ja, jeg syns det begynner å bli «litt» mye av det gode.)

Uansett: Dette var gode nyheter tenkte jeg, siden det kunne tyde på at forfatteren vandret i retning av mer fokus på plott igjen og mindre bortkasting av ark på dårlige sex-scener.

Men.. mnei. Forsåvidt en grei og underholdende bok, men stor litteratur er den definitivt ikke. Denne gangen var det forresten tatt med noen litt mer sappy innslag, der Anita/forfatteren filosoferer litt rundt både kunsten å flørte og hvor mye Anita er villig til å gjøre for å sikre tryggheten til sine menn. Når forøvrig ikke mindre enn to hamskifter-løvemenn dukker opp er det selvsagt klart for komplikasjoner i forhold til Anitas indre løvinne som enda ikke har en make..

Som sagt en kort bok – bare 192 små sider. Kanskje litt under halvparten av sideantallet hun har pleid å ha i denne serien. På den annen side vil jeg heller ha en kort bok, enn en av de som flyter over av unødige beskrivelser og laaaaaange beretninger om hvem (og hvordan) hun harver over i boka.

Menmen.. Jeg leser vel neste i serien også tenker jeg. Jeg blir bare aldri helt kvitt det håpet om at snart må da bøkene i denne serien bli like gode som de første.. :-S

Reklamer
 
Legg igjen en kommentar

Skrevet av den 16/03/2011 i Bøker

 

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: