RSS

Om bloggen og meg

Hei på deg!

Håper du har funnet noe interessant å lese om i bloggen min.

Litt om meg som skriver:
* Jeg leser mye. Før prøvde jeg å skrive om alle bøkene jeg leste, men etter hvert ble jeg lei av det, så nå blir det bare når jeg føler for det. Urban fantasy står stort sett øverst på menyen, men jeg varierer litt med andre typer litteratur en gang i blant.
* Jeg er gift og vi har to barn som snart er ungdommer. Jeg skriver sjelden om dem her, da jeg i denne bloggen fokuserer mest på bøker nå.
* Jeg lever stort sett med et kosthold med mindre karbohydrater enn «standardkostholdet». I praksis betyr det for meg at jeg så langt jeg kan (og noen ganger bare så langt jeg vil) dropper sukker, brød, poteter, ris og pasta. Sukker er klart vanskeligst. Hjemme fungerer det utmerket, på restaurant har jeg gitt litt opp og setter fokuset på at de må klare å gi meg noe uten hvitløk og ramsløk så jeg ikke blir dårlig.  Tidligere publiserte jeg oppskrifter og tips, men nå har jeg etter hvert funnet ting som funker i hverdagen, så dermed skjer det sjeldnere.
* Jeg har en fin gammel motorsykkel som jeg er veldig glad i. Langturer blir det sjelden, men jeg nyter å bruke den når jeg har sjansen i sommerhalvåret.

Hilsen
Khi

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

 
%d bloggere like this: