RSS

Påskelesing

15 apr

I påsken har jeg fått lest en del:

* «Kunsten å høre hjerteslag» av Jan-Philipp Sendker, Originalens tittel: «The Art of Hearing Heartbeats«. Denne var en nydelig bok!

* «Switched» av Amanda Hocking – Først bok i «The Trylle Triology». Ungdomsbok. Spennende og lettlest. Skal mumse i meg de to neste i serien med det første. Boken handler om en slags troll, som det viser seg at hovedpersonen er. Hun har alltid følt seg annerledes, og siden hun viser seg å være et byttebarn, stemmer det bra.

* «Vampire Academy» av Richelle Mead – Enda en ungdomsbok. Også denne var både spennende og lettlest. .. og her er det 4 til som venter i serien så langt. :-> Her finner vi enda en variant av vampyr-universet. denne forfatteren har satset på en tredelt utgave: Slemme vampyrer (Strigoi), snille (Moroi) som bare tar litt blod av mennesker og da fortrinnsvis fra noen de har boende hos seg som en vandrende blodbank, og den tredje kalles Damphir og er halvt Moroi og halvt menneske. Heltinnen i boka er av sistnevnte art. Disse har oftest som oppgave å være vokter for en Moroi. Hun passer på en kongelig av arten, venninnen Lissa.

Reklamer
 
Legg igjen en kommentar

Skrevet av den 15/04/2013 i Bøker

 

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: